EN

Spouštíme kampaň Pískejte Rekonstrukci státu - pomozte nám, ať má grády!

Sedněte si s námi na tribunu ke známým osobnostem, ať politici vědí, že jejich historický zápas proti korupci a klientelismu sledujeme. Společně tak můžeme ovlivnit, jak devítiboj dopadne!

Spouštíme kampaň Pískejte Rekonstrukci státu - pomozte nám, ať má grády!

Zákony Rekonstrukce státu to mají nahnuté, zejména hlasování k zákonu o Registru smluv (zřejmě 17. července) bude nakonec velmi "na sílu" a nesmíme nic podcenit. Potřebujeme tedy zase připomenout politikům, že Rekonstrukce státu není jen několik urputných nevládek, ale že má v zádech silnou oporu veřejnosti. A protože je nám někdy vyčítáno, že na politiky až moc tlačíme, že je snad dokonce nutíme narychlo přijímat nekvalitní zákony, rozhodli jsme se na to jít tentokrát jinak. Tentokrát budeme politikům nahlas fandit!

Posaďte se s námi na webu http://tribuna.rekonstrukcestatu.cz/ do luxusní VIP lounge mezi historické osobnosti, známé státníky, významné vladaře, ale i osoby, které stojí za platformou Rekonstrukce státu - naše garanty, organizační tým, patrony a poradce, ambasadory nebo partnery z řad nevládek i firem. Přidejte osobní vzkaz a podpořte tak politiky v jejich devítiboji s volebními sliby! Ale pozor - na tribuně jsou také dva vetřelci!

Sledujte také dál náš web a facebook. V průběhu příštích týdnů se zde budou objevovat nové spoty s politiky-sportovci, na kterých s námi spolupracovali známí sportovní komentátoři, a také další grafiky. V plánu je také happening se sportovními šálami a mnoho dalšího! 

První video s poslanci-hokejisty komentované Štěpánem Škorpilem si můžete prohlédnout zde.

Fanděte politikům spolu s námi! Jděte na http://tribuna.rekonstrukcestatu.cz/.

 


Pomozte prosadit zákony Rekonstrukce státu

Chci přispět na monitoring slibů