EN

Diskuze "Protikorupční kampaně: plány a pasti"

Fulbrightova komise a Americké centrum si Vás dovolují pozvat na diskusi pořádanou u příležitosti mezinárodního dne OSN boje proti korupci, kde vystoupí absolvent Fulbrightova programu Nikola Hořejš (koordinátor projektu Rekonstrukce státu), Hana Marvanová (iniciativa Vraťte nám stát), Martin Kameník (předseda Oživení o.p.s.) a Oldřich Kužílek (Otevřená společnost).

Panelisté se budou věnovat zejména následujícím otázkám: Jak dále rekonstruovat a navracet stát občanům? Předvolební kampaň Rekonstrukce státu byla nebývale úrodná, ale jaká rizika ji hrozí do budoucna? Neslibuje projekt více, než může splnit? Nestane se jen zástěrkou pro politiky nebo bezzubým hlídacím psem či dokonce užitečným idiotem?

Diskuse se koná v rámci série přednášek, kterými seznamujeme širokou veřejnost s Fulbrightovým programem i více než dvacetiletou činností Fulbrightovy komise v ČR. Představujeme Vám celou řadu českých stipendistů, kteří měli možnost v USA studovat a prohlubovat tak svoje odborné znalosti a dnes patří mezi špičky ve svém oboru.

11. prosince 2013, 17:30 - 19:00 Americké centrum, Tržiště 13, Praha

Kapacita sálu je velmi omezena, proto bude vstup možný pouze po předchozí registraci na emailu: acprague@state.gov.

Přednáška bude v češtině.


Pomozte prosadit zákony Rekonstrukce státu

Chci přispět na monitoring slibů