EN

Podívejte se, kdo nás už všechno podporuje

Řady podporovatelů a partnerů úspěšně rostou. Za finanční podporu děkujeme Fondu Otakara Motejla, Velvyslanectví Spojených států Amerických v Praze, evropskému programu Europe for Citizens, Open Society Institute, Janu Bartovi, Delikomatu a Ateliéru P.H.A.

Mezi partnery a podporovatele projektu s radostí řadíme Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR, Student Agency, Britskou obchodní komoru v ČR, Severskou obchodní komoru v ČR, Millward Brown, AV Media, DC Vision, top vision, Europe Easy Energy, HRVNK, Portu, Intercatering, Auto napůl, Hnutí Duha, eSports.cz, EkoWatt, tiskárnu Daniel, EuroWAG, Auto*Mat, SOS Autopůjčovnu a Asociaci technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm.

Z významných osobností nás podpořili např. úspěšný podnikatel a předseda Svazu průmyslu a obchodu Zbyněk Frolík, ekonom a člen NERVu Miroslav Zámečník či americký velvyslanec Norman L. Eisen.

Všem donorům a partnerům srdečně děkujeme! Zároveň jsme otevřeni spolupráci s řadou dalších. Pro prosazení vybraných zákonů je třeba Rekonstrukci státu opřít o co nejširší základnu napříč byznysem a občanskou společností.


Pomozte prosadit zákony Rekonstrukce státu

Chci přispět na monitoring slibů